• 030 - 600 88 18
  • pio@transvita.nl

Invallen in het basisonderwijs

De PiO-invalpool is een gemeenschappelijke invalpool van 46 schoolbesturen en c.a. 375 scholen in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Holland ('t Gooi) en Zuid-Holland (Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en 't Groene Hart). In totaal zitten er ongeveer 81.000 leerlingen op de bij ons aangesloten scholen. Daarmee zijn we de grootste invalpool van Nederland.

Dagelijks bemiddelen we honderden leerkrachten in het primair onderwijs op vervangingsvragen bij de aangesloten scholen.

Bij de PiO-invalpool werk je op tijdelijk basis. Dus met een overeenkomst voor de duur van de vervanging bij de school waar je invalt.

Het is een ideale manier om je loopbaan te starten en snel aan de slag te gaan, maar ook heel prettig voor meer ervaren leerkrachten die graag invallen of beperkt beschikbaar zijn. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. We registreren jouw voorkeuren en houden daar zo veel als mogelijk rekening mee bij het matchen.

Onze 'matchers' bemiddelen je op kort- en langdurige vervangingen. Kortdurende vervanging betreft bijvoorbeeld voor enkele dagen vervanging bij ziekte en/of studiedagen. Langdurende vervanging betreft o.a. zwangerschapsverlof.

Schrijf je vandaag nog in!

Door onze sterke groei kunnen we nieuwe inval leerkrachten snel aan werk helpen. Onder het kopje Werken via PiO zie je hoe je je kunt aanmelden. Veelal weten we je direct na je inschrijving, op vervangingen te plaatsen. Dit zijn niet alleen korte maar ook lange vervangingen. Vrijwel in ons gehele werkgebied kunnen we leerkrachten inzetten.

PiO-invalpool zorgt voor:

  • een goede match tussen vraag en aanbod van tijdelijk personeel in het primair onderwijs;
  • een vergroting van de loopbaanmogelijkheden voor zittend en beginnend personeel;
  • een grote(re) continuïteit van het onderwijs door een groot bestand van invallers;
  • minder regellast voor schoolleiders;
  • werkaanbod aan invalleerkrachten basisonderwijs vanuit een centraal punt.

 

PiO invalpool biedt:

>  Bijna permanent en afwisselend werk

>  Leuke scholen en goede begeleiding

>  Een podium om ervaring in het
    onderwijs op te doen

>  Goede kansen op vast werk!

Je kunt je online aanmelden via het inschrijfformulier.

 

Aanmelden invalpool

Contactgegevens

 Weverstede 51c, 3431 JS Nieuwegein

030-6008818

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.